Ajankohtaista:

Aukioloajat:

Ajanvaraus:

p. 044-7744522

Maalis- ja huhtikuun ajan tarjoamme MAANANTAISIN uroskissan kastraation 70 eurolla + lääkekulut 10-15 euroa (sisältää toimenpiteen yhteydessä käytettävät peruslääkkeet ja kipulääkityksen kotiin). Normaalihinta 100 € + lääkkeet.

 

Kampanjahinnan edellytyksenä on, että uroskissalla on normaalisti laskeutuneet kivekset (ei piilokives). Kastraatioon tuotaessa kissan tulisi olla vähintään 2 kilon painoinen.

 

Ajan voit varata soittamalla tai nettiajanvarauksemme kautta!

 

Miksi leikkauttaisin kissani?

 

Uroskissa on lisääntymiskykyinen jo n. 4-5 kuukauden iässä. Kissa on tehokas lisääntyjä ja yksi tärkeimpiä perusteluja kastraatiolle onkin se, ettei ei-toivottuja pentuja pääsisi syntymään. Vaikka kissa olisi täysin sisäkissa, on aina mahdollista, että se esimerkiksi pääsee karkaamaan, jolloin vahinkopentueen riski on todellinen.

 

Kissanpentuja syntyy vuosittain paljon enemmän kuin mitä hyviä koteja on tarjolla. Tämä on surullinen tosiasia, josta kertoo mm. löytökissojen suuri määrä. Asiaan voidaan vaikuttaa sillä, että mahdollisimman moni kissa, jota ei ole tarkoitus käyttää jalostukseen, leikkautettaisiin. Erityisen tärkeää tämä on ulkoileville kissoille ja monikissatalouksissa.

 

Kissan leikkauttaminen ehkäisee kiimakäyttäytymistä, kuten merkkailua, mouruamista ja toisiin kissoihin kohdistuvaa aggressiota. Se saattaa myös hillitä kissan karkailuhaluja. Leikkauttamisella on mahdollista vaikuttaa myös eräiden tarttuvien sairauksien (kuten FIV ja FeLV) leviämiseen kissojen välillä.

 

Heräsikö kysymyksiä?
Soita ajanvarausnumeroomme

  • ma-ti klo 7.30-15.30

  • ke-to klo 12.00-20.00

  • pe klo 7.30-14.30

Klikkaa osioita lukeaksesi lisää!

Peruutusehtomme löytyvät Ajanvaraus-sivulta. Luethan ne ennen ajan varaamista!

 

Huomioithan, että nettiajanvarauksessa näkyy vain osa vapaista ajoistamme!