Ajankohtaista:

Aukioloajat:

Ajanvaraus:

p. 044-7744522

Nyt on hyvä aika varata koiralle aika hammaskivenpoistoon!

 

23.10.–30.11.2023 välisenä aikana tarjoamme koirien hammaskivenpoistokäyntien yhteydessä peruselinarvojen tutkimisen veloituksetta (arvo 72 euroa). Jos siis esimerkiksi syyslomaviikko ei ole vielä täyteen suunniteltu, niin sinne löytyy vielä muutama hammaskivenpoistoaika!

 

Hammaskivenpoistoajat ovat varattavissa nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse klinikkamme aukioloaikoina (p. 044 7744522).

 

Meillä koirien hammaskivenpoistot tehdään aina inhalaatioanestesiassa eläinlääkärin toimesta ja anestesiaa valvoo klinikkaeläinhoitaja. Hammaskivenpoiston yhteydessä hampaat tarkastetaan päällisin puolin ja mahdolliset löydökset kirjataan hammaskarttaan. Tarvittaessa suun jatkohoitoaika (esim. hampaiden röntgenkuvausta ja hammaspoistoja varten) varataan erikseen. Hampaat on mahdollista röntgenkuvata myös hammaskivenpoiston yhteydessä JOS tästä on sovittu etukäteen ajanvarausta tehdessä. Varauksen hampaiden röntgenkuvauksen sisältävään hammaskivenpoistoon voi tehdä ainoastaan puhelimitse.

 

Sisäelinarvot on hyvä tarkistuttaa silloin tällöin myös perusterveeltä lemmikiltä, jotta mahdolliset muutokset havaittaisiin hyvissä ajoin. Kampanjaan kuuluva verinäytepaketti sisältää seuraavat parametrit: ALP ja ALT (maksa-arvoja), CRE ja BUN (munuaisarvoja), GLU (verensokeri) ja TP (kokonaisproteiini).

 

(Kampanja-aika 23.10.-30.11.2023)

  • ma-ti klo 7.30-15.30

  • ke-to klo 12.00-20.00

  • pe klo 7.30-14.30

Klikkaa osioita lukeaksesi lisää!

Peruutusehtomme löytyvät Ajanvaraus-sivulta. Luethan ne ennen ajan varaamista!

 

Huomioithan, että nettiajanvarauksessa näkyy vain osa vapaista ajoistamme!