Ketä me olemme?

SANNA VARTIAINEN 

(eläintenhoitaja, klinikkamanageri)

 

Sanna on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon vuonna 2009. Kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä Sannalle on kertynyt yli kymmenen vuoden ajalta ja erityisesti häntä kiinnostaa leikkaussalityöskentely. Eläintenhoitajan töiden ohella Sanna vastaa myös Eläinlääkäriasema Nemon

graafisesta ilmeestä ja opiskelee ammattikorkeakoulussa visuaalista suunnittelua.

 

Sannalla on kaksi 

länsigöötanmaanpystykorvaa ja maatiaiskissa. Gööttien kanssa harrastellaan mm. agilityä, tokoa, rally-tokoa ja koiratanssia.

ULLA ERVASTI (eläinlääkäri)

 

Ulla on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2014. Ullalla on monipuolinen kokemus eläinlääkinnästä ja lemmikkien terveydenhoidosta - mukaan lukien hammashoidot ja pehmytosakirurgia. Ulla on suorittanut hampaisiin liittyen useampia jatkokoulutuksia.

 

Suun perustarkastusten ja hammaskivenpoistojen lisäksi Ulla tekee hampaiden röntgenkuvauksia ja myös vaativampia hammaspoistoja. Suurin osa Ullan asiakkaista onkin juuri hammaspotilaita.

 

Ullalla on kotonaan viisi kissaa: kaksi maine coonia ja kolme brittiläistä pitkäkarvaa, joiden kanssa harrastetaan kissanäyttelyitä.

SOFIA PUMPANEN 

(klinikkaeläinhoitaja)

 

Sofia on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2019 ja hän on työskennellyt alan työtehtävissä siitä lähtien. Nemon tiimiin Sofia liittyi helmikuussa 2022. Sofian erityisenä kiinnostuksen kohteena on laboratoriotyöskentely.

 

Sofialla on kotonaan australianpaimenkoira.

TIIA NEVALAINEN (eläinlääkäri)

 

Tiia on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2021. Työkokemusta Tiialle on ehtinyt kertyä niin kunnan eläinlääkärin sijaisuuksista kuin yksityisiltä klinikoiltakin. Tiialle on mahdollista varata kaikkia perustoimenpideaikoja - mukaan lukien esimerkiksi kissojen sterilisaatiot ja kastraatiot.


Tiian vapaa-aika kuluu omien koirien - beaglet ja labradorinnoutajat - kanssa treenatessa, metsästäessä ja koiranäyttelyissä kulkiessa.

ELLA TAMMINEN 

(klinikkaeläinhoitaja)

 

Ella on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi kesäkuussa 2023 ja suorittanut sitä ennen opintoihin kuuluvia harjoittelujaksoja niin Eläinlääkäriasema Nemossa kuin muillakin klinikoilla. Ella on kiinnostunut erityisesti anestesiavalvonnasta ja koirien ravitsemuksesta.

 

Kotona Ellan arkea vauhdittaa australianpaimenkoira ja suomenlapinkoira.